Słodkie wypieki

Słodkie wypieki – słodka przyjemność. Pozwólcie się rozpieścić naszymi ciastami i ciasteczkami, jak również owocowymi i waniliowymi muffinkami, które na pewno staną się dla Was atrakcją. Rozkosz dla starszych i młodszych wypiekana ręczną metodą w tradycyjnej piekarni.

 

Bio ciasteczka wanilioweGF_Cookies_Vanilla_Art.Nr. 4570

Delikatne ciasteczka z kruchego ciasta z aromatyczną nutą Bourbon-Vanille.

Skład: margaryna* (olej palmowy*, olej słonecznikowy*, woda, sól, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, sok z cytryny*), jajko*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: guma guar*, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: węglan sodu), cukier waniliowy bourbon w proszku* (cukier trzcinowy*, burbon wanilia w proszku*), sól morska

 

Bio ciasteczka czekoladowe

Uwodzicielskie, delikatne ciasteczka z kawałkami czekolady.GF_Cookie_Chocolate_Art.Nr. 4571

Skład: 25% gorzka czekolada* (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, proszek wanilia burbon*), cukier trzcinowy*, margaryna* (olej palmowy*, olej słonecznikowy*, woda,  sól, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, sok z cytryny*), jajko*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, skrobia kukurydziana*, substancja zagęszczająca: guma guar*, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: węglan sodu), kakao*, naturalny aromat waniliowy, sól morska

 

Bio ciasto cytrynowe

produktbilder_4583_Bio_GF_Cake_Zitrone_Verp_800x600px

Prawdziwa cytryna nadaje temu ciastu naturalny, świeży aromat. Idealny dodatek do niedzielnej kawy.

Skład:  jajko*, cukier trzcinowy*, margaryna* (olej palmowy*, olej słonecznikowy*, woda, sól, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, sok z cytryny*), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, 8% pasta cytrynowa* (owoce i skórki z cytryny*, syrop z agawy), proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu,  środek spulchniający: wodorowęglan sodu),  substancja zagęszczająca: guma guar*, naturalny aromat.

 

Bio ciasto czekoladowo-pomarańczowe

produktbilder_4584_Bio_GF_Cake_Schoko_Verp_800x600px

Wyśmienita kompozycja czekolady z odrobiną naturalnej pomarańczy nadają temu ciastu wyjątkowy, orzeźwiający smak.

Skład: cukier trzcinowy*, mąka ryżowa*, jajko*, margaryna* (olej palmowy*, olej słonecznikowy*, woda, sól, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, sok z cytryny*), 5% pasta pomarańczowa* (owoce i skórki pomarańczy*, sok z agawy*), 3% kakao*, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu), naturalny aromat, substancja zagęszczająca: guma guar*

 

Bio muffinki jagodowe

produktbilder_4528 Schnitzer_GF_Muffin_Blueberry_800x600px

Lekkie, puszyste i delikatne – z najlepszych składników tworzących owocową kompozycję pysznego ciasta oraz całych jagód.

Skład: jajko*, margaryna* (olej palmowy*, olej słonecznikowy*, woda, sól, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, sok z cytryny*), cukier trzcinowy*, 15% jagody*, mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, skrobia kukurydziana*, cukier wanilia bourbon*(cukier trzcinowy* proszek burbon – wanilia), substancja zagęszczająca: guma guar*, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: węglan sodu), przeciwutleniacz, kwas cytrynowy, naturalny aromat, sól morska

 

Bio muffinki waniliowe

Lekkie, puszyste i delikatne – waniliowa rozkosz.GF_Muffins_Vanilla_Art.Nr. 4545

Skład: cukier trzcinowy*, jajko*, margaryna* (olej palmowy*, olej słonecznikowy* woda, sól, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, sok z cytryny*), mąka ryżowa*, mąka kukurydziana*, substancja zagęszczająca: guma guar*, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: węglan sodu), aromaty naturalne (w tym wanilia), sól morska

 

Bio muffinki czekoladowe

GF_Muffins_DarkChocolate_Art.Nr. 4544

Muffinki z wilgotnego ciasta czekoladowego z dużymi kawałkami gorzkiej czekolady– rozkosz gwarantowana.

Skład: cukier trzcinowy*, jajko*, margaryna* (olej palmowy*, olej słonecznikowy*, woda,  sól, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, sok z cytryny*), 15% gorzka czekolada* (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, proszek wanilia Burbon*), mąka ryżowa*, 7% kakao*, substancja zagęszczająca: guma guar*, sól morska, naturalny aromat, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca:  węglan sodu)

 

* Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej