Bułeczki tostowe i do piekarnika

Nowe bezglutenowe bułeczki są idealnym towarzyszem dnia codziennego zarówno w szkole jak i podróży. Optymalnie porcjowane w podwójnym opakowaniu. Wystarczy krótko podpiec w piekarniku lub tosterze aby rozkoszować się świeżym aromatem.

Bio Bułeczki kajzerki NOWOŚĆ

Bio bezglutenowe bułeczki kukurydziane z dodatkiem  płatków ziemniaczanych do upieczenia w tosterze lub w piekarniku.

Skład: woda, 30% skrobia kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), 6% płatki z prosa*, mielony len*, olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, 2% mąka kukurydziana *, łuski płesznika*, białko grochowe, dekstroza*, drożdże*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*.

 

Bio Białe bułeczkiNOWOŚĆ

Bio bezglutenowe bułeczki kukurydziane z dodatkiem  płatków ziemniaczanych do upieczenia w tosterze lub w piekarniku.

Skład: woda, 26% skrobia kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), mąka ryżowa*, płatki z prosa*, 5 % płatki ziemniaczane*, 3% mąka kukurydziana*, olej słonecznikowy*, łuski płesznika*, białko grochowe, dekstroza*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*.

 

 

Bio bułeczki VitalneGF_Br+Âtchen_Panini_vital_Art.Nr. 4593

Bułeczka wieloziarnista. Pieczona z wyselekcjonowanych nasion: słonecznika, sezamu, siemienia lnianego. Z chrupiącą skórką na rześki początek dnia.

Skład: 27% skrobia kukurydziana*, woda, naturalny zakwas amarantusowy*(5% pełnoziarnista mąka amarantusowa*, woda), mąka ryżowa*, 7% pełnoziarnista mąka amarantusowa*, siemię lniane*, nasiona słonecznika*, sezam*, olej słonecznikowy* łuski płesznika*, białko grochowe, błonnik jabłkowy*, dekstroza*, sól morska, drożdże*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*

 

Bio Mix bułeczek ciemnych, klasycznych i rustykalnychGF_Br+Âtchen_Brunch-Mix_Art.Nr. 4590

Perfekcyjnie dobrane rodzaje bułeczek dla tych, którzy lubią spróbować wszystkiego. W każdej części znajdziecie Państwo, co najmniej jedną z każdego rodzaju. Idealny wybór do każdego bufetu. Wystarczy krótko toastować lub 10 min podpiekać w piekarniku żeby rozkoszować się świeżym smakiem. W opakowaniu: klasyczne bułeczki kukurydziane, bułeczki kukurydziane z dodatkiem lnu, bułeczki kukurydziane z dodatkiem nasion oleistych

 

Bio Laugen bułeczki

GF_Br+Âtchen_Baguettini_Art.Nr. 4591

Nasze laugen wypieki smakują również bez masła. Miękka i delikatna skórka o charakterystycznym ługowym smaku. Wystarczy podpiec w tosterze lub upiec 10 min w piekarniku żeby rozkoszować się świeżym smakiem.

Skład: woda, 29% skrobia kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), płatki z prosa*, mąka lniana*, olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, 2% mąka kukurydziana*, łuski płesznika*, sól morska, białko grochowe, dekstroza*, drożdże*, substancja zagęszczajaca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*, lauga – roztwór na precle (regulator kwasowości: wodorotlenek sodu)

 

Bio liguriańskie fladen bułeczki

Cząstka włoskiego klimatu w domu. Liguriańske kukurydziane bułeczki typu „fladen” zachwycają każdego i o każdej porze swoim śródziemnomorskim smakiem. Wystarczy podpiec w tosterze lub upiec 10 min w piekarniku żeby rozkoszować się świeżym smakiem.

Skład: 40% skrobia kukurydziana*, woda, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, 3% mąka kukurydziana*, łuski płesznika*, białko grochowe, mąka lniana*, drożdże*, dekstroza*, sól morska, błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, zioła*

 

* Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej